Vraag en antwoord algemeen

Is Safety Triggers een RI&E instrument?
Nee, er zijn al meer dan 200 RI&E instrumenten in Nederland. Ga naar www.rie.nl  voor meer informatie of stel je vraag via info@safetytriggers.nlJe kunt de rapportage van de RI&E wel opslaan in het Safety Triggers dashboard zodat het voor iedereen altijd beschikbaar is. Safety Triggers is vooral bedoeld voor nĂ¡ het opstellen van de RI&E, maar je kunt het ook gebruiken zonder RI&E.

Is Safety Triggers gemakkelijk om te gebruiken?
Ja, het is zo gemaakt dat het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Ook voor mensen die moeite hebben met lezen of niet handig zijn met apps of computers. Mocht iets toch ingewikkeld zijn, stuur dan feedback via de link in het dashboard. We zullen dan onderzoeken of we het kunnen aanpassen.

Is Safety Triggers ook handig als ik alleen maar triggers of berichten wil sturen naar medewerkers?
Ja, Safety Triggers ook heel geschikt als je het alleen maar voor triggers, enquetes en berichten wilt gebruiken. Het voordeel is dat die alleen maar tijdens werktijd binnenkomen! Kijk bij de inhoud van het dashboard voor meer uitleg over de mogelijkheden.

Ik weet niet waar ik moet beginnen als het gaat om veiligheid in mijn bedrijf. Wat moet ik doen?
Je kunt het beste beginnen met de wettelijk verplichte risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Die kun je zelf doen of je kunt een deskundige inschakelen. Ga naar www.rie.nl voor meer informatie of vul het formulier in op deze pagina

Ik ben extern veiligheidskundige en een klant wil gebruik maken van dit systeem. Hoe pak ik dat aan?
Je kunt de verantwoordelijke van het bedrijf vragen om een abonnement af te sluiten. Jij kunt dan samen met de preventiemedewerker of intern veiligheidskundige het dashboard vullen. Je kunt vervolgens afspreken dat jij de formulieren voor werkplekinspecties opstelt en uitvoert. Ook kun jij voor een periode de triggers instellen en automatisch uitsturen. Zo blijf je verbonden met het bedrijf en blijven de gebruikers zich steeds bewust van veiligheid op de werkvloer.

Ik heb meer nodig dan alleen Safety Triggers om de veiligheid in mijn bedrijf op orde te krijgen. Wat kan ik doen?
We kunnen je helpen met alles wat je nodig hebt als het gaat om veiligheid op de werkvloer. We werken hiervoor samen met verschillende experts. Vul het formulier in op deze pagina en er wordt contact met je opgenomen. Of kijk bij de inhoud van het dashboard bij de onderdelen - ondersteuning.


Wat  kan ik doen als mijn vraag hier niet bij staat?
Stuur dan een mail naar info@safetytriggers.nl en we reageren zo snel mogelijk!

Stuur je bericht en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. img 1