Logo Safety Triggers
Introductie nieuwe gebruikers

Introductie Safety Triggers voor nieuwe gebruikers

Beste nieuwe gebruiker van Safety Triggers


Omdat jouw veiligheid op de werkvloer erg belangrijk is, gaan we gebruik maken van Safety Triggers.


Deze app gaat ons helpen om aandacht voor veiligheid te houden én om alle informatie over veiligheid voor iedereen beschikbaar te hebben. Je kunt ook berichten sturen en meldingen doen, maar daarover later meer.


Eerst gaan we jouw naam, emailadres en telefoonnummer in Safety Triggers zetten en krijg je binnenkort een bericht. Je kunt dan inloggen vanaf een computer én vanaf je telefoon.


Nadat je bent ingelogd met je telefoon, kun je het icoontje van Safety Triggers op je scherm zetten. Als je dan een trigger krijgt of een bericht wil sturen, hoef je alleen nog maar op het icoontje te klikken om Safety Triggers te openen.

  1. Open de eerste mail van Safety Triggers en volg de stappen op het scherm. Dat kan vanaf je telefoon of een computer.
  2. Als je eerst vanaf een computer bent ingelogd, moet je daarna ook nog een keer vanaf je telefoon inloggen. Onthoud je wachtwoord.
  3. Ga op je telefoon naar https://dashboard.safetytriggers.nl/login 
  4. Vul je naam en wachtwoord in en log in.
  5. Zodra je in het dashboard bent kun je bij instellingen van je browser de optie ‘toevoegen aan startpagina’ aanvinken.


In de linkerkolom op het scherm staan alle modules waar je mee gaat werken. Hoe alles werkt staat onderaan de kolom bij Vraag & antwoord. Neem de tijd om die te lezen voordat je begint.

Je kunt ook gewoon eens rondkijken in het dashboard en wat dingen uitproberen. Als je wat hebt aangemaakt wat je niet goed vind, kun je gewoon weer verwijderen


Laat even weten als het niet lukt om wat in te vullen, we helpen je graag.