Logo Safety Triggers
Opstartpakket

Safety Triggers

Opstartpakket


Vraag hier jouw Safety Triggers opstartpakket aan. Jouw eigen ambassadeur helpt met het inrichten van het dashboard en een persoonlijke introductie voor het management en de werkvloer. 


Met het opstartpakket wordt alles soepel geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het verbeteren van de veiligheid in jouw organisatie.

afbeelding opstartpakket safety triggers

Wil je snel en efficiënt aan de slag met het inrichten van jouw eigen dashboard? Onze ambassadeur staat voor je klaar en begeleidt je stap voor stap.

Opstartpakketten.

Dit krijg je bij het opstartpakket.

 1. Ambassadeur
  Je ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met de naam van jullie ambassadeur en informatie over de volgende stappen. De ambassadeur is degene die helpt om de basis te leggen voor jouw dashboard.
 2. Persoonlijk contact
  Jullie ambassadeur neemt dan persoonlijk en telefonisch contact op om de online intake van 1 uur te plannen. De ambassadeur zal de betrokkenen uitnodigen voor deze intake, waar we de basis leggen voor jouw dashboard.
 3. Online intake
  Tijdens de online intake krijgen jullie een algemene introductie van het dashboard en de beschikbare modules. We bespreken ook welke informatie we nodig hebben om het dashboard naar jullie wens te vullen. Hiervoor volgt, meteen na de intake, een Google Forms vragenlijst en het format voor de gegevens van de gebruikers. Ook plannen we dan de afspraak voor de persoonlijke introductie aan het management en de medewerkers.
 4. Google Forms en namenlijst
  We mailen je de Google Forms en het format voor de namenlijst direct na de intake. 
 5. Gegevens Invoeren
  De ambassadeur voert alle gegevens in die via Google Forms zijn ingevuld.
 6. Live Introductie
  De ambassadeur verzorgt een professionele live introductie voor de gebruikers en, eventueel apart een voor het management. We leggen dan uit hoe ze de gekozen modules kunnen gebruiken en voegen naar wens onderwerpen toe waar jullie aandacht voor willen.

  Dit zetten wij voor jullie in het dashboard

  afbeelding dahsboard

  ✔ Basis

  We richten de basis in met namen, rollen (functies), groepen en openingstijden en zetten de gewenste modules aan.

  ✔ Safety Archief
  We creëren mappen in het Safety Archief volgens jouw wensen.

  ✔ Documenten uploaden
  Je levert de benodigde documenten aan en geeft aan in welke map ze moeten worden geplaatst.

  ✔ Formats en Overleggen
  We uploaden formats vanuit het Safety Triggers Archief en zetten ze in jouw mappen.

  ✔ Triggerflow

  We zetten een bestaande triggerlfow voor je klaar en zetten 1 nieuwe naar eigen wens in het dashboard. 

  ✔ Overleggen en toolboxen

  We helpen je met het plannen van maximaal 10 werkoverleggen en toolboxen.

  ✔ Inspectieformulieren en LMRA's
  We maken samen 2 inspectieformulieren en 4 LMRA's aan, en geven advies waar nodig. Met samen bedoelen we dat jullie zelf de inhoud aanleveren.


  Hoef je dan helemaal niets meer zelf te doen?

  Jawel, nog een beetje. Je vult namelijk zelf het Goolge Forms in met de gegevens die wij in het dashboard zetten. Om die goed in te vullen, zul je waarschijnlijk met collega's om tafel moeten. Onze ambassadeur zal je, tijdens de intake, helpen om de handigste keuzes te kunnen maken. 


  Wat zit niet in het opstartpakket?

  We ontwerpen bijvoorbeeld geen nieuwe toolboxen, lmra lijsten of triggerflows. We helpen je uiteraard wel op weg.  Het invullen van de beschikbare formats, zoals het Arbobeleid of het BHV plan zit er ook niet bij in. Ook de opvolging van ontvangen meldingen of reacties op triggerflows, zit niet in het opstartpakket. Je kunt wel altijd gebruik maken van de WhatsApp hulplijn.


  Voor aanvullende wensen kun je rechtstreeks afspraken maken met de ambassadeur. Safety Triggers is, na afronding van het opstart-traject, niet verantwoordelijk voor die samenwerking.


  Bestel het opstartpakket dat past bij jouw abonnement en we gaan direct voor je aan de slag!